Πως να κάνεις μπούκλες ανάλαφρες χωρίς μασιά!

Δημοσιεύθηκε την 12 Ιουν 2016 - 11:00 από hapinews

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα κυματιστά μαλλιά, καθώς κάνουν την εμφάνιση μας πιο κομψή και φινετσάτη. Είναι ένα ιδανικό χτένισμα για όλες της ώρες της ημέρας, αλλά αρκετά χρονοβόρο, αν σκεφτείς ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την μασιά, ενώ επίσης μπορείς πολύ εύκολα να καταστρέψεις τα μαλλιά σου, λόγω της θερμότητας.

Γιατί όμως να μην δοκιμάσεις να κάνεις μόνη σου μπούκλες ανάλαφρες, χωρίς την βοήθεια της θερμότητας, παρά μόνο χρησιμοποιώντας μερικά τσιμπιδάκια ή μια κορδέλα για τα μαλλιά; Και πως θα το καταφέρεις αυτό; Στα βιντεάκια που ακολουθούν μπορείς να δεις την διαδικασία.

 

Κάνε ανάλαφρες μπούκλες με κορδέλα


Για τον πρώτο τρόπο λοιπόν, θα χρειαστείς μία ή δύο κορδέλες για να κρατήσεις πιο σφιχτά τα μαλλιά σου, τις οποίες θα τις φορέσεις αφήνοντας κενό μπροστά, ώστε να έχεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Έπειτα, θα πρέπει να χωρίσεις τα μαλλιά σου στα δύο και αφού τα στρίψεις καλά, να τα περάσεις μέσα από την κορδέλα για να την καλύψεις. Την ίδια διαδικασία θα πρέπει να κάνεις και για τις δύο πλευρές. Το ιδανικό είναι να είναι νωπά τα μαλλιά σου και να τα ψεκάσεις με λακ μόλις τελειώσεις. Άστα να στεγνώσουν, βγάλ’ τα από την κορδέλα και άνοιξε τις μπούκλες.

 

Απέκτησε φυσικά κυματιστά μαλλιά χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια


Ο δεύτερος τρόπος είναι ακόμη πιο εύκολος, μιας και το μόνο που έχεις να κάνεις (και πάλι σε ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά) είναι να πάρεις τούφες από το σημείο των αφτιών σου και κάτω και αφού τις στρίψεις στο δάχτυλο σου, να τις στερεώσεις στο κεφάλι σου με μερικά τσιμπιδάκια.

Αν τώρα δεν μπορείς και δεν έχεις τον χρόνο να περιμένεις να στεγνώσουν, μπορείς να βάλεις το πιστολάκι των μαλλιών σου σε μία μέτρια θερμοκρασία και να το χρησιμοποιήσεις για λίγα λεπτά, ώστε να μην επηρεάσει την τρίχα σου.

Πηγή:http://www.ediva.gr

243 total views, 1 views today

Σχετικά με τον Συντάκτη

Αφήστε μια απάντηση